$type=slider$h=540$sn=0$l=0$au=0$cm=0$m=0$show=home$hide=mobile

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=3$l=0$show=home

Lichtreclame met impact


Laat passanten je bedrijfsgebouw niet achteloos passeren. Met een knappe lichtreclame kan er geen misverstand meer bestaan over waar je gevestigd bent. Lichtreclame springt nu eenmaal veel harder in het oog dan traditionele borden of gevelbelettering. Het laat je toe een krachtig statement te maken, zonder daarbij als storend of te opvallend te worden ervaren. Deze outdoor vorm van buitenreclame laat je toe om je identiteit stevig in de verf te zetten.

Bij Signts hebben we alle skills in huis om je bedrijfspand professioneel uit te lichten in zijn omgeving. Zo creëren we voor jou maximale zichtbaarheid, zowel 's nachts als overdag. We kunnen je ondersteunen met lichtreclame in alle soorten en maten, van doosletters (zelf-oplichtend of met glow), over een verlichte zuil of naamplaat, tot een lichtbak in het ideale formaat.

Lichtreclame is altijd maatwerk


Lichtreclame voor de gevel van je bedrijfsgebouw is altijd maatwerk. Daarbij gaat het niet alleen om de ideale plaats en het uitwerken van de juiste afmetingen, maar ook het ontwerp van de visuals. Signts draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en voor de meeste toepassingen werken we dan ook me superzuinige LED-verlichting.

Verschillende soorten lichtreclame 


De enige lichtreclame is de andere niet. We stemmen onze methodes en materialen steeds af op de noden van je bedrijf. De meest geschikte lichtreclame wordt immers mee bepaald door de huisstijl, structuur van het bedrijfsgebouw en de grootte van je logo of boodschap. Wij lijsten de bekendste vormen van lichtreclame voor je op. 

Doeklichtbak 


Een doeklichtbak werkt net hetzelfde als een gewone lichtbak, alleen is die niet afgedekt met een plaat, maar een bedrukte doek die het licht doorlaat. Een doeklichtbak geeft een iets rijkelijkere, meer elegante uitstraling en biedt dezelfde kwaliteit als die van een traditionele lichtbak. We kunnen een doeklichtbak bedrukken met je logo, reclame, bepaalde acties of zelfs puur decoratieve beelden om de huisstijl van je bedrijf aanweziger te maken. Een doeklichtbak met lichte kleuren geeft het beste resultaat, omdat die meer licht doorlaat dan bij een donkere doek.

Bestaande gevelletters


Misschien wel de meest eenvoudige vorm van lichtreclame is het uitlichten van de letters die al tegen de gevel van je bedrijf hangen. Door gebruik te maken van krachtige, energiezuinige leds, kom je bedrijfsnaam of slogan ook mooi uit de verf als het buiten donker is.

Energiebesparende lichtreclames dankzij relamping 


Dat lichtreclames veel energie verbruikten, dat was traditioneel ook zo. Ledverlichting heeft de laatste jaren voor een revolutie gezorgd op vlak van energieverbruik. Door oude tl-buizen, halogeen- en gloeilampen te vervangen door leds (het zogenaamde 'relamping'), kan je lichtreclame dag en nacht branden en nog altijd een veel kleinere impact hebben op je stroomfactuur. Het grote voordeel is dat je je bestaande armaturen kan behouden en dat een nieuwe lichtreclame daar gewoon mooi overheen geplaatst kan worden.

Creëer impact met de juiste lichtreclame Met opvallende lichtreclame aan de gevel van jouw gebouw kan je de aandacht van je doelgroep grijpen en vasthouden. Impact, daar gaan we voor. Druk jouw stempel, neem deze tips in acht en zorg ervoor dat je niet snel vergeten wordt.

Val op en maak het verschil


De sleutel ligt bij een originele uitstraling. Alleen zo zal je opvallen in de menigte en het verschil maken met concurrenten. Voor je lichtreclame moet je uiteraard rekening houden met de huisstijl van je onderneming. Ga binnen je naam, logo en kleuren op zoek naar de interessantste elementen die te combineren zijn tot een sterke lichtreclame. Het is dan ook perfect mogelijk om je identiteit op een originele en leuke manier naar buiten te brengen, zonder schreeuwerig over te komen. Hoofdletters zijn dus uit den boze? Nee hoor. Voorbijgangers zullen de woorden beter kunnen lezen en onthouden. Bovendien creëer je vaak een nog strakker uiterlijk.

Neem een kijkje bij de concurrentie


Natuurlijk is het nooit een slecht idee om inspiratie op te doen bij bestaande lichtreclames, om daarna te gaan kijken hoe jij het anders kan en wil doen. Dat kan iets heel eenvoudig zijn, zoals een sterkere contrastkleur, bijvoorbeeld. De voorwaarde is dat die de leesbaarheid vergroot. Is dat het geval, dan zal de boodschap alleen maar sterker worden. Contrasterende kleuren zullen ervoor zorgen dat je lichtreclame vanop grotere afstand goed leesbaar blijft. En ook erg belangrijk: kies voor eenvoudig leesbare lettertypes en laat de letters niet te zeer tegen elkaar kleven. Zorg ervoor dat de woorden kunnen ademen en je tekst zal beter overkomen. Je kan ook gaan spelen met de intensiteit en tint van de kleuren, maar let wel dat je de voeling met je huisstijl niet verliest.

Hieronder vind je een aantal pins terug van bedrijven waarvoor Signts al gevel- of lichtreclame mocht maken.


Spreek het onderbewustzijn van voorbijgangers aan


Zeggen dat sterke reclame beter onthouden wordt, is een open deur intrappen. Reclame raakt ook het onderbewustzijn van potentiële klanten en daar kan je op inspelen. Door de aandacht te trekken én vast te houden, is de kans groter dat klanten voor een belangrijke beslissing aan je terugdenken en bij jou zullen komen aankloppen. Consumenten beslissen vaak op basis van wat hun onderbewustzijn hen influistert, emoties dus. Hoe mooier, origineler of sprekender je lichtreclame, hoe meer emoties die zal oproepen. Ook wanneer klanten op het moment zelf nog geen nood hebben aan je producten of diensten, is de kans groot dat jouw naam weer in hun hoofd opduikt.

5 tips voor een goede lichtreclame 


Lichtreclame is één van de meest effectieve vormen van gevel- en buitenreclame. Lichtreclame kan overal worden toegepast. Veel bedrijven zetten hier ook al op in, maar hoe val jij op tussen de anderen? Wij hebben alvast enkele tips die u vast en zeker verder zullen helpen.

1. Gebruik hoofdletters 


Hoofdletters zijn beter leesbaar dan kleine letters, wat het voor voorbijgangers gemakkelijker maakt om de reclame te lezen en te interpreteren. Hoe duidelijker de lichtreclame, des te meer kans dat de voorbijganger deze onthoudt.

2. Zorg voor een duidelijk contrast


Hoe beter leesbaar de tekst is, hoe groter de kans is dat de boodschap goed overkomt. Kies daarom voor gemakkelijk leesbare lettertypes en voldoende afstand tussen de letters. Zorg naast een juist lettertype ook voor contrasterende kleuren. Door een goede kleurcombinatie te kiezen zorg je ervoor dat de tekst ook van een grotere afstand leesbaar is.

3. Val op in de menigte


Zorg voor een originele uitstraling, daardoor zult u zeker en vast opvallen.
Wist je trouwens dat lichtreclame het onderbewustzijn van klanten en voorbijgangers beïnvloedtLees er alles over in dit artikel.

4. Eenheid in uitstraling 


Gebruik je bepaalde kleuren in de huisstijl van het bedrijf? Ga hier dan mee verder, trek deze kleuren door en gebruik ze in de lichtreclame. Dit zal zorgen voor meer herkenbaarheid, mensen zullen die kleuren gaan associëren met jouw bedrijf.

Kom meer te weten over het belang van de juiste kleuren in je huisstijl

5. Kies de juiste partner voor jouw bedrijf


Werk samen met een bedrijf dat de beste oplossing kan bieden, expertise heeft opgebouwd en duurzame oplossingen kan bieden, telkens met hoogwaardige materialen.

Signts maakt het verschil

  • Elke signing-oplossing onder één dak
  • Van advies en ontwerp tot plaatsing en recycling
  • Signts kiest waar mogelijk voor duurzame oplossingen
  • Actief in de hele Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland
  • Thuis in de nieuwste productietechnieken en signing-innovaties

Maak impact met gevel- en lichtreclame van Signts

  • Advies over ontwerp en plaatsing voor maximale doelmatigheid
  • Hoogwaardige constructie en montage
  • Duurzame oplossingen met ledverlichting

Signts mocht de nieuwe gevel- en lichtreclame van Het Belang van Limburg en TV Limburg (Mediahuis) verzorgen. Bekijk onderstaande making-of-video.Signts is de ideale partner voor jouw lichtreclame en om je bedrijfspand doeltreffend te laten communiceren met zijn omgeving. We bieden de beste oplossingen vanuit de expertise die we jarenlang opgebouwd hebben.

Met hoogwaardige materialen komen we tot duurzame oplossingen. Contacteer ons voor persoonlijk advies of een offerte.

$show=/p/lichtreclame-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$show=/p/autobelettering-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$type=grid$show=/p/interview.html$sn=0$m=0$l=0$c=9$p=1

$type=two$show=/p/referentie.html$m=0$sn=0$c=10$l=0$p=1

$type=two$show=/p/oplossing.html$m=0$c=10$l=0$p=1

$type=list$show=/p/faq.html$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$l=0$h=318$m=0$c=4$icon=1$show=/p/faq.html

$type=one$show=/p/events.html$au=0$cm=0$c=5$l=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=/p/events.html

$type=three$show=/p/nieuws.html$sn=1$au=0$cm=0$l=0$c=9$rm=1$p=1

[EVENTS]_$type=list$cm=0$au=0$l=1$c=5$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=post

$show=home

Naam

autobelettering,7,event,5,faq,3,in de kijker,17,interview,6,lichtreclame,13,nieuws,44,nieuwsbrief,16,oplossing,19,patisserie brabanders,1,referentie,9,
ltr
static_page
Signts | Uw partner in Brand Visibility: Lichtreclame met impact
Lichtreclame met impact
Lichtreclames met impact vind je bij Signts in Limburg
Signts | Uw partner in Brand Visibility
https://blog.signts.com/p/lichtreclame.html
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/p/lichtreclame.html
true
6272197511802436958
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Startpagina Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy