$type=slider$h=540$sn=0$l=0$au=0$cm=0$m=0$show=home$hide=mobile

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=3$l=0$show=home

Wat betekent Signts voor Jorrit Starmans, Mulleners Vastgoed?


Bij Signts zijn we altijd benieuwd naar de mening van onze klanten. Waarom kiezen ze keer op keer voor ons als het gaat om binnen- en/of buitenreclame? We vroegen het aan Jorrit Starmans, accountmanager verkoop en verhuur van Mulleners Vastgoed in Echt.


“Mulleners Vastgoed is een projectontwikkelaar van woningen en appartementen, met name in (Nederlands) Limburg. Vaak nieuwbouw, maar we doen ook herontwikkeling zoals brouwerij De Ridder in Maastricht. Daarnaast zijn we vastgoedbelegger. We werken al meer dan tien jaar samen met ESBI Belgium, een van de voorlopers van Signts. Zij zorgen voor de hele promotie rond de bouwplaats met onder meer bouwborden en hekwerkdoeken.”

Als je iets met ze afspreekt dan wordt het geregeld - JORRIT STARMANS


Snelheid zit erin

“De samenwerking met Signts dateert al van voor mijn tijd. Maar iets wat lekker loopt, moet je vooral zo laten, zeg ik altijd. De service is goed, en de snelheid zit erin. Als we een nieuwe aanvraag doen, krijg ik een mailtje met een voorstel. Vervolgens geef ik akkoord en twee weken later staat het er.”

Blind vertrouwen

“Signts denkt heel goed met ons mee. Laatst nog bijvoorbeeld; ik bestelde een hekwerkdoek met een ander ontwerp dan wat we normaal hebben. Mijn bestelling was al last-minute, en toen ging er ook nog iets mis bij de productie. Kan natuurlijk gebeuren. Waar het om gaat is hoe ze het dan vervolgens oplossen. Uiteindelijk had ik had het hekwerkdoek gewoon op de afgesproken dag binnen, bezorgd door een koerier. Dat is echt Signts; als je iets met ze afspreekt dan wordt het geregeld. Daar kun je blind op vertrouwen.”

Uitstraling van ons bedrijf

“Bouwborden zijn een belangrijk communicatiemiddel voor ons. Het is ons visitekaartje. Zo’n projectbord moet dus goed zichtbaar zijn, en op de goede plek staan. Het moet natuurlijk recht staan, de kleuren moeten goed zijn, en het moet degelijk zijn. Een projectbord staat gemiddeld een jaar. Daarna moet het er liefst nog net zo uitzien als op dag één.”

Geen omkijken naar projectborden

“Het is één keer voorgekomen dat de sticker losliet. Bleek dat Signts verkeerd materiaal geleverd had gekregen. Dat lossen ze dan gelijk op. Ze hebben toen ook meteen een ander bord bij een project van ons gecontroleerd waarvan ze vermoedden dat daarbij hetzelfde materiaal was gebruikt. Dat is zo prettig aan werken met Signts: je hebt er echt geen omkijken naar.”

Kwestie van één telefoontje

“Onze bouwborden hebben meestal een vast stramien. We sturen een nieuwe tekst en foto en dan weet Signts precies wat er moet gebeuren. Bij grote projecten hebben we nog wel eens een projectspecifieke huisstijl. Dan leveren we een kant-en-klaar ontwerp aan. Maar ze kunnen natuurlijk nog veel meer. Goed om te weten. Als ik ooit eens iets anders nodig heb, dan is het maar een kwestie van één telefoontje.”


$show=/p/lichtreclame-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$show=/p/autobelettering-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$type=grid$show=/p/interview.html$sn=0$m=0$l=0$c=9$p=1

$type=two$show=/p/referentie.html$m=0$sn=0$c=10$l=0$p=1

$type=two$show=/p/oplossing.html$m=0$c=10$l=0$p=1

$type=list$show=/p/faq.html$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$l=0$h=318$m=0$c=4$icon=1$show=/p/faq.html

$type=one$show=/p/events.html$au=0$cm=0$c=5$l=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=/p/events.html

$type=three$show=/p/nieuws.html$sn=1$au=0$cm=0$l=0$c=9$rm=1$p=1

[EVENTS]_$type=list$cm=0$au=0$l=1$c=5$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=post

$show=home

Naam

autobelettering,7,event,5,faq,3,in de kijker,17,interview,6,lichtreclame,13,nieuws,44,nieuwsbrief,16,oplossing,19,patisserie brabanders,1,referentie,9,
ltr
item
Signts | Uw partner in Brand Visibility: Wat betekent Signts voor Jorrit Starmans, Mulleners Vastgoed?
Wat betekent Signts voor Jorrit Starmans, Mulleners Vastgoed?
https://1.bp.blogspot.com/-HIFogDXHI10/W1mrltp2r2I/AAAAAAAAAIE/ZJnqXGlOMLIDyIry7yex2Qb4IOHHM-4ZgCLcBGAs/s640/signts-jorrit-starmans-mulleners-vastgoed-signts.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-HIFogDXHI10/W1mrltp2r2I/AAAAAAAAAIE/ZJnqXGlOMLIDyIry7yex2Qb4IOHHM-4ZgCLcBGAs/s72-c/signts-jorrit-starmans-mulleners-vastgoed-signts.jpg
Signts | Uw partner in Brand Visibility
https://blog.signts.com/2017/11/wat-betekent-signts-voor-jorrit.html
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/2017/11/wat-betekent-signts-voor-jorrit.html
true
6272197511802436958
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Startpagina Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy