$type=slider$h=540$sn=0$l=0$au=0$cm=0$m=0$show=home$hide=mobile

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=3$l=0$show=home

Wat betekent Signts voor Veronique van Houben Bouw en Interieur?

Signts is altijd benieuwd naar de mening van onze klanten. Waarom kiezen ze keer op keer voor ons als het gaat om binnen- en/of buitenreclame? We vroegen het aan Veronique Houben, bestuurder van Houben Bouw en Interieur uit Hasselt.

Houben Bouw en Interieur is een full service bouwbedrijf met 190 mensen in dienst. Gespecialiseerd in turn key realisatie van voornamelijk utiliteitsgebouwen, vanaf de vastgoedontwikkeling tot de bouw en interieurafwerking. Eigenaar-directeur Veronique Houben is de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf dat dit jaar 85 jaar bestaat.

Signts heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de uitstraling van ons bedrijf - VERONIQUE HOUBEN

Wagenpark beletterd

“Hoelang wij al samenwerken met Signts en haar voorloper ASM Lettershop? Dat gaat al heel ver terug. Zeker meer dan tien jaar, maar dat was voor mijn tijd. De laatste jaren is de samenwerking alleen maar intensiever geworden. Ze hebben ons hele wagenpark beletterd en ze verzorgen vaak de werfsignalisatie op onze projecten, met veiligheidsaanwijzingen, projectborden en bouwdoeken.”

Bijzonder project

“Maar het komt ook voor dat de bijdrage van Signts in het eindresultaat van een bouwproject te zien is. Soms schakelen we ze namelijk in voor specialistische, esthetische bouwproducten voor de interieurafwerking. Voor C-Mine in Genk bijvoorbeeld hebben ze de muren van het auditorium voorzien van akoestische textielframes. Een heel bijzonder project met een geweldig mooi resultaat.”

Bijdrage aan professionele uitstraling

“Signts heeft ook veel betekend voor ons eigen bedrijfspand en energiezuinig modelgebouw in Hasselt, waar ze alle signing hebben verzorgd. De naam van het pand staat in grote freesletters verticaal op het pand: ‘Hollandsch Huys’. En ook de vlaggen, borden, en de binnensignalisatie zijn door Signts gerealiseerd. Daarmee hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionele uitstraling van ons bedrijf.”

Kwalitatieve oplossing binnen budget

“We zijn na al die jaren nog heel blij met de service van Signts. Ze denken heel goed met ons mee, en zijn altijd behulpzaam in het zoeken naar een kwalitatieve oplossing binnen het budget. We doen vaak mee aan openbare aanbestedingen, en ze helpen ons om een concurrerend aanbod te kunnen doen, zowel op prijs als kwaliteit.”

“De communicatie verloopt altijd heel vlot. Soms loop je tijdens een project ergens tegenaan; een onverwachte uitdaging. Dan is het fijn dat Signts altijd heel bereikbaar is en dat ze goed naar ons luisteren. Als we iets net even anders willen, dan wordt in goed overleg snel geschakeld. Ze zorgen gewoon dat het wordt opgelost.”

$show=/p/lichtreclame-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$show=/p/autobelettering-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$type=grid$show=/p/interview.html$sn=0$m=0$l=0$c=9$p=1

$type=two$show=/p/referentie.html$m=0$sn=0$c=10$l=0$p=1

$type=two$show=/p/oplossing.html$m=0$c=10$l=0$p=1

$type=list$show=/p/faq.html$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$l=0$h=318$m=0$c=4$icon=1$show=/p/faq.html

$type=one$show=/p/events.html$au=0$cm=0$c=5$l=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=/p/events.html

$type=three$show=/p/nieuws.html$sn=1$au=0$cm=0$l=0$c=9$rm=1$p=1

[EVENTS]_$type=list$cm=0$au=0$l=1$c=5$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=post

$show=home

Naam

autobelettering,7,event,5,faq,3,in de kijker,17,interview,6,lichtreclame,13,nieuws,44,nieuwsbrief,16,oplossing,19,patisserie brabanders,1,referentie,9,
ltr
item
Signts | Uw partner in Brand Visibility: Wat betekent Signts voor Veronique van Houben Bouw en Interieur?
Wat betekent Signts voor Veronique van Houben Bouw en Interieur?
https://2.bp.blogspot.com/-b3q6Ky24NxY/W1mlQ1aXhFI/AAAAAAAAAHY/cI78BFWjQhoBSPboi7Gywksq5oG0LeoVACLcBGAs/s320/interview-veronique-houben-bouw-en-interieur.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-b3q6Ky24NxY/W1mlQ1aXhFI/AAAAAAAAAHY/cI78BFWjQhoBSPboi7Gywksq5oG0LeoVACLcBGAs/s72-c/interview-veronique-houben-bouw-en-interieur.jpg
Signts | Uw partner in Brand Visibility
https://blog.signts.com/2018/01/wat-betekent-signts-voor-veronique-van.html
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/2018/01/wat-betekent-signts-voor-veronique-van.html
true
6272197511802436958
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Startpagina Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy