$type=slider$h=540$sn=0$l=0$au=0$cm=0$m=0$show=home$hide=mobile

[NIEUWS]_$type=three$au=0$cm=0$c=3$l=0$show=home

Op zoek naar meer spontane contactaanvragen?


Wil jij jouw potentiële doelgroep aanspreken waar ze 30% van hun tijd spenderen? En dan hebben we het niet over social media, maar over het verkeer. Heb je een wagenpark of rijden jouw werknemers rond met bedrijfswagens? Dan is autobelettering helemaal jouw ding. Met jouw logo, bedrijfsnaam en contactgegevens op auto’s, bestelwagens en vrachtwagens vergroot je op een eenvoudige maar erg efficiënte manier jouw naambekendheid. 

Maak doeltreffend reclame 


We verliezen enorm veel tijd in het verkeer, we zijn gemiddeld 4 uur per dag onderweg. Daarbij zijn ook de files, woon-werkverkeer en uitstapjes geteld. Maak van de nood een deugd en zorg ervoor dat elke seconde in het verkeer een mogelijkheid creëert om nieuwe klanten aan te spreken.

Kies daarom voor belettering van jouw wagens. Hierdoor zorg je voor herkenbaarheid bij bestaande klanten, wek je nieuwsgierigheid op bij anderen en toon je jouw expertise.

Voordelen van autobelettering 


  • 90% van de bestuurders merkt autobelettering op, daarvan heeft 75% een oordeel klaar over het bedrijf op basis van de belettering. Dat zijn heel wat potentiële klanten!
  • Het is een eenmalige investering die vervolgens jarenlang opbrengt
  • Je bereikt potentiële klanten in de regio waar je actief bent
  • Jouw bedrijfsvoertuig krijgt een professionele uitstraling
  • Jouw bedrijf krijgt een verhoogde naamsbekendheid en herkenbaarheid
  • Voor firma’s is de kostprijs van autoreclame fiscaal aftrekbaar


Vermijd deze 3 fouten bij autobelettering 


1 Too much information

We zien ons bedrijf allemaal graag, soms zelfs té graag. Daarom raden we je aan om je op het belangrijkste aspect te focussen. Autobelettering kan al snel te druk worden als de boodschap niet concreet overgebracht wordt. In plaats van het hele aanbod op te sommen kan je beter kiezen voor een duidelijke link naar de website of bedrijfsnaam.

Probeer een opvallend ontwerp te maken zonder te veel tekst te gebruiken. We raden aan om het gebruik van e-mailadressen, fax-nummers en telefoonnummers te beperken. Je wilt natuurlijk geen rijdende Gouden Gids worden. Tegenwoordig volstaat het adres, de website en een leuke, relevante afbeelding. 

2 Kies de juiste focus

Wat wil je bereiken met de autobelettering? Vele ondernemers plakken hun bedrijfsnaam in het groot op de zijkant van het voertuig. Een geweldige zet als je aan branding wil doen, maar wat als je nieuwe klanten wil aantrekken? Je kan de specialiteit van het bedrijf niet altijd afleiden uit de bedrijfsnaam. Daarom moet je een keuze maken tussen verschillende doelstellingen. Als je geen keuze kan maken dan leg je de focus beter op wat je doet als bedrijf. Je kan deze boodschap gemakkelijk overbrengen door een sticker met een afbeelding toe te voegen. Op deze manier heeft iedereen direct door wat je bedrijf doet, zonder naar de naam te moeten kijken.

3 Stickers of belettering?

Er zijn verschillende types autobelettering beschikbaar. Eerst en vooral moet je jezelf de vraag stellen: "hoe lang moet de belettering aanwezig blijven"? Daarna kan je kiezen tussen one-way vision stickers, stickers op de achterruit, magneetstickers of een digitale print. Staat er een tijdelijke actie op de planning? Kies dan voor een magneetsticker, deze kunnen gemakkelijker verwijderd worden na afloop van de promotie. Wil je wat langer in de spotlight staan? Kies dan voor bestickering aan de zijkant of achterkant van de wagen. Een ander alternatief is het wrappen van de wagen in de kleur van je bedrijf om daarna een sticker toe te voegen.

Less is more. Als het gaat om autobelettering, kies je beter voor een minimalistische aanpak met maximale visibiliteit. Zorg dat de belangrijkste informatie goed zichtbaar is en probeer de focus niet te verliezen. Alleen zo creëer je een sterke branding voor jouw bedrijf! 


Jouw voordeel bij Signts 


Fleetmarking brengt uw merknaam overal onder de aandacht waar u en uw medewerkers komen. Of uw bedrijf nu één auto heeft of een heel wagenpark: Signts heeft de nieuwste digitale technieken en specialistische vakmensen in huis. Onze vakmensen helpen jou graag met een oplossing op maat. Van het ontwerp tot de strategische plaatsing en het inpassen van signing in jouw brandingstrategie. 

  • Hoogwaardige apparatuur in eigen huis zoals snijplotters en grootformaat printers
  • Technische uitvoering naar keuze: kleefletters of digitale print op zelfklevende film
  • Geschikt voor permanente branding of een snelle upgrade voor tijdelijke acties


Ben jij klaar voor meer contactaanvragen? Neem contact op met Signts, wij adviseren jou en denken samen na over de beste oplossingen voor jouw bedrijf. 

$show=/p/lichtreclame-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$show=/p/autobelettering-signts-limburg.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1

$type=grid$show=/p/interview.html$sn=0$m=0$l=0$c=9$p=1

$type=two$show=/p/referentie.html$m=0$sn=0$c=10$l=0$p=1

$type=two$show=/p/oplossing.html$m=0$c=10$l=0$p=1

$type=list$show=/p/faq.html$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$l=0$h=318$m=0$c=4$icon=1$show=/p/faq.html

$type=one$show=/p/events.html$au=0$cm=0$c=5$l=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=/p/events.html

$type=three$show=/p/nieuws.html$sn=1$au=0$cm=0$l=0$c=9$rm=1$p=1

[EVENTS]_$type=list$cm=0$au=0$l=1$c=5$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$m=0$c=4$l=0$icon=1$show=post

$show=home

Naam

autobelettering,7,event,5,faq,3,in de kijker,17,interview,6,lichtreclame,13,nieuws,44,nieuwsbrief,16,oplossing,19,patisserie brabanders,1,referentie,9,
ltr
item
Signts | Uw partner in Brand Visibility: Op zoek naar meer spontane contactaanvragen?
Op zoek naar meer spontane contactaanvragen?
Met autobelettering bereik je jouw potentiële doelgroepen onderweg, gebruik jouw bedrijfswagens of wagenpark als merkdrager.
https://1.bp.blogspot.com/-6CaGZjqeAjY/Xd9qa9GlPBI/AAAAAAAAA5M/Rq9Uf5jQwkcboxaV1d0y97G-ErmwdfMQACPcBGAYYCw/s640/image00028.jpeg
https://1.bp.blogspot.com/-6CaGZjqeAjY/Xd9qa9GlPBI/AAAAAAAAA5M/Rq9Uf5jQwkcboxaV1d0y97G-ErmwdfMQACPcBGAYYCw/s72-c/image00028.jpeg
Signts | Uw partner in Brand Visibility
https://blog.signts.com/2019/12/op-zoek-naar-meer-spontane.html
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/
https://blog.signts.com/2019/12/op-zoek-naar-meer-spontane.html
true
6272197511802436958
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Startpagina Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy